Restaumatic Arrow icon Ellipsis Przejdź do głównej zawartości
Restauracja gruzińska Suliko
  • Start
  • Menu
  • Promocje
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Galeria
  • Opinie
  • Kontakt

Menu

  1. Start
  2. Menu
Restauracja gruzińska Suliko
  • Start
  • Menu
  • Promocje
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Galeria
  • Opinie
  • Kontakt
  • Start
  • Menu
  • Promocje
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Galeria
  • Opinie
  • Kontakt
  • Przystawki
  • Sałatki
  • Zupy
  • Dania główne
  • Nowości
  • Napoje bezalkoholowe

Menu

  • Przystawki
  • Sałatki
  • Zupy
  • Dania główne
  • Nowości
  • Napoje bezalkoholowe

Przystawki

  • Roladki z papryki

    Roladki z papryki

    z nadzieniem orzechowo-słonecznikowym, kolendrą, czosnkiem i gruzińskimi przyprawami, z posypką ze świeżej natki pietruszki i owoców granatu
  • Roladki z bakłażana
    Oferta specjalna

    Roladki z bakłażana

    z nadzieniem orzechowo-słonecznikowym, kolendrą, czosnkiem i gruzińskimi przyprawami, z posypką ze świeżej natki pietruszki i owoców granatu
  • Frytki

    Frytki

    w czerwonej papryce, z solą i pieprzem, podawane z sosem pomidorowym
  • Ziemniaki po gruzińsku

    Ziemniaki po gruzińsku

    pieczone ziemniaki z czosnkiem i koperkiem, z solą i pieprzem, podawane z sosem pomidorowym
  • Puri

    Puri

    chlebek gruziński
  • Sos pomidorowy

    Sos pomidorowy

  • Sos śmietankowy

    Sos śmietankowy

Sałatki

  • Sałatka Gruzińska

    Sałatka Gruzińska

    pomidorowo-ogórkowa z cebulą, natką pietruszki, czerwoną papryką mieloną, posypana mielonymi orzechami włoskimi i pestkami słonecznika oraz owocami granatu
  • Sałatka Khatuny
    Oferta specjalna

    Sałatka Khatuny

    pomidorowo-ogórkowa w liściach sałaty, z dodatkiem sera feta, oliwkami, cytryna, oliwa, natka pietruszki, owoce granatu
  • Sałatka z pieczonego bakłażana

    Sałatka z pieczonego bakłażana

    bakłażan z papryką, pomidorami, czosnkiem i cebulą, z dodatkiem świeżej kolendry z dodatkiem gruzińskich przypraw, posypane owocami granatu i natką pietruszki

Zupy

  • Lobio zupa fasolowa

    Lobio zupa fasolowa

    z czerwonej fasoli z dodatkiem selera, cebuli, ostrej czerwonej papryczki, czosnku, kolendry, mięty, cząbru, z dodatkiem przypraw, z posypką orzechowo-słonecznikową i natką pietruszki
  • Charczo-z kawałkami wołowiny

    Charczo-z kawałkami wołowiny

    z kawałkami wołowiny, odrobiną ryżu, z pastą pomidorową, dodatkiem selera, kolendry, czosnku, cebuli, czerwonej papryczki, oraz gruzińskich przypraw, w tym cząbru, posypane świeżą natką pietruszki

Dania główne

  • Chaczapuri Imeruli

    Chaczapuri Imeruli

    tradycyjny okrągły placek gruziński z mąki pszennej z serem mozzarella i twarogiem w środku
  • Chaczapuri Megruli

    Chaczapuri Megruli

    tradycyjny okrągły placek gruziński z mąki pszennej z serem mozzarella i twarogiem w środku i na wierzchu
  • Chaczapuri Szefa Kuchni
    Szef kuchni poleca

    Chaczapuri Szefa Kuchni

    okrągły placek gruziński z mąki pszennej z mięsem wieprzowym, serem mozzarella i pomidorem, cebulą, mieloną czerwoną papryką, odrobiną natki pietruszki i bukietem gruzińskich przypraw
  • Chaczapuri Adżaruli

    Chaczapuri Adżaruli

    tradycyjny gruziński placek z mąki pszennej w kształcie łódki, z serem mozzarella, twarogiem, jajkiem i masłem Opakowania
  • Chaczapuri Adżaruli z warzywami

    Chaczapuri Adżaruli z warzywami

    tradycyjny gruziński placek z mąki pszennej w kształcie łódki z duszonymi warzywami: bakłażanem, pomidorem, papryką, cebulą, czosnkiem, kolendrą, natką pietruszki, z dodatkiem gruzińskich przypraw, posypane owocami granatu
  • Chaczapuri Adżaruli z mięsem drobiowym

    Chaczapuri Adżaruli z mięsem drobiowym

    tradycyjny gruziński placek z mąki pszennej w kształcie łódki z kawałkami kurczaka duszonymi w sosie pomidorowym z warzywami: pomidorem, cebulą, czosnkiem, selerem, natką pietruszki, kolendrą, z dodatkiem gruzińskich przypraw, posypane owocami granatu
  • Chinkali z mięsem 4 szt.

    Chinkali z mięsem 4 szt.

    tradycyjne gruzińskie pierogi z mięsem wieprzowym, z dodatkiem czerwonej cebuli, zielonej i czerwonej papryki, szczyptą kolendry
  • Pieczarki z serem
    Chwilowo niedostępne

    Pieczarki z serem

    zapiekane w keci (tradycyjne gliniane naczynie) i posypane natką pietruszki i owocami granatu
  • Pstrąg po gruzińsku z nadzieniem orzechowo-słonecznikowym
    Szef kuchni poleca

    Pstrąg po gruzińsku z nadzieniem orzechowo-słonecznikowym

    pstrąg tęczowy z nadzieniem orzechowo-słonecznikowym, z dodatkiem czosnku, kolendry i gruzińskich przypraw z posypką z owoców granatu i świeżej natki pietruszki, podawany z ziemniakami
  • Panierowane skrzydełka drobiowe
    Chwilowo niedostępne

    Panierowane skrzydełka drobiowe

    w sosie pomidorowym podawane z frytkami
  • Drobiowe Czahohbili

    Drobiowe Czahohbili

    duszone kawałki mięsa drobiowego w sosie pomidorowym z dodatkiem czosnku, pomidora, cebuli, kolendry, selera, natki pietruszki i bukietu przypraw, posypane owocami granatu, podawane z ziemniakami
  • Szkmeruli - kawałki kurczaka z czosnkiem, maślanką i szczyptą kolendry, podawane z ziemniakami
    Chwilowo niedostępne

    Szkmeruli - kawałki kurczaka z czosnkiem, maślanką i szczyptą kolendry, podawane z ziemniakami

    kawałki kurczaka z czosnkiem, maślanką, kolendrą i posypane świeżą natką pietruszki i owocami granatu, podawane z ziemniakami
  • Lula kebab z mięsa wieprzowo-drobiowego

    Lula kebab z mięsa wieprzowo-drobiowego

    kebab po gruzińsku z mięsa wieprzowo-drobiowego, z dodatkiem gruzińskich przypraw i czerwonej papryczki, podawane na tradycyjnym lawaszu z frytkami, sosem pomidorowym, z posypką ze świeżej natki pietruszki i owoców granatu
  • Sokos czaszuszuli - siekane pieczarki zapiekane z serem w piecu

    Sokos czaszuszuli - siekane pieczarki zapiekane z serem w piecu

    duszona wieprzowina z dodatkiem cebuli, pomidora, czosnku, papryki, kolendry, pietruszki, mielonej czerwonej papryczki, pasty pomidorowej, z bukietem przypraw, podawane z ziemniakami
  • Dżigari - wątróbka drobiowa z czosnkiem, cebulą, szczyptą kolendry, śmietanka, posypana natką pietruszki, podawana z gruzińską bułeczką

    Dżigari - wątróbka drobiowa z czosnkiem, cebulą, szczyptą kolendry, śmietanka, posypana natką pietruszki, podawana z gruzińską bułeczką

    duszona wieprzowina z dodatkiem cebuli, pomidora, czosnku, papryki, kolendry, pietruszki, mielonej czerwonej papryczki, pasty pomidorowej, z bukietem przypraw, podawane z ziemniakami
  • Czanahi - mięso wołowe z bakłażanem, pomidorem, papryką, ziemniakami, czosnkiem, cebulą, odrobiną świeżej kolendry i natki pietruszki

    Czanahi - mięso wołowe z bakłażanem, pomidorem, papryką, ziemniakami, czosnkiem, cebulą, odrobiną świeżej kolendry i natki pietruszki

    duszona wieprzowina z dodatkiem cebuli, pomidora, czosnku, papryki, kolendry, pietruszki, mielonej czerwonej papryczki, pasty pomidorowej, z bukietem przypraw, podawane z ziemniakami
  • Odżahuri - smażona wieprzowina z ziemniakami, pomidorami, cebulą i czosnkiem

    Odżahuri - smażona wieprzowina z ziemniakami, pomidorami, cebulą i czosnkiem

    duszona wieprzowina z dodatkiem cebuli, pomidora, czosnku, papryki, kolendry, pietruszki, mielonej czerwonej papryczki, pasty pomidorowej, z bukietem przypraw, podawane z ziemniakami
  • Szaszłyk cielęcy z ziemniakami

    Szaszłyk cielęcy z ziemniakami

    duszona wieprzowina z dodatkiem cebuli, pomidora, czosnku, papryki, kolendry, pietruszki, mielonej czerwonej papryczki, pasty pomidorowej, z bukietem przypraw, podawane z ziemniakami

Nowości

Czakapuli - cielęcina duszona w dużej ilości zieleniny, serwowana z gruzińską bułeczką

Napoje bezalkoholowe

  • Lemoniada gruzińska Estragon 0,5l

    Lemoniada gruzińska Estragon 0,5l

  • Lemoniada gruzińska Peiho'a 0,5l

    Lemoniada gruzińska Peiho'a 0,5l

  • Lemoniada gruzińska Gruszka 0,5l

    Lemoniada gruzińska Gruszka 0,5l

  • Lemoniada gruzińska Winogrono 0,5l

    Lemoniada gruzińska Winogrono 0,5l

  • Lemoniada gruzińska Cytryna 0,5l

    Lemoniada gruzińska Cytryna 0,5l

  • Woda gazowana 0,5l

    Woda gazowana 0,5l

  • Woda niegazowana 0,5l

    Woda niegazowana 0,5l

  • Kompot gruziński dereń 1 l

    Kompot gruziński dereń 1 l

  • Kompot gruziński peihoa 1 l

    Kompot gruziński peihoa 1 l

  • Kompot gruziński truskawka 1 l

    Kompot gruziński truskawka 1 l

  • Kompot gruziński wiśnia 1 l

    Kompot gruziński wiśnia 1 l

  • Kompot gruziński jeżyna 1 l

    Kompot gruziński jeżyna 1 l

Restauracja gruzińska Suliko
Stanisława Lilpopa 18, 05-807 Podkowa Leśna
Telefon: 505 156 900
E-mail: martalatsabidze@gmail.com
Mapa dojazdu

Obserwuj nas na:

Gotówka, karta lub szybki przelew

Zamów online

Pobierz z Google Play

Regulaminy | Polityka prywatności | Ustawienia ciasteczek | Zgody marketingowe | Panel Restauratora

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

NOWOŚĆ!
Do prawidłowego działania strony wymagane są sessionStorage oraz localStorage. Czy korzystasz z trybu przeglądania prywatnego?
Korzystasz z przestarzałej przeglądarki. Prosimy zaktualizować przeglądarkę w celu bezproblemowego korzystania ze strony.

Oznaczenia alergenów

  1. Gluten
  2. Skorupiaki
  3. Jaja
  4. Ryby
  5. Orzeszki ziemne
  6. Soja
  7. Mleko
  8. Orzechy
  9. Seler
  10. Gorczyca
  11. Sezam
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin
  14. Mięczaki

Ok

NOWOŚĆ!

Mamy najlepszy w Polsce system zamawiania jedzenia online.

Gotówka, karta lub szybki przelew
Bez logowania i rejestracji
20 sekund i załatwione!

OK!